Skip to content Skip to footer

Varianta tip Anexe, fără pereți interiori despărțitori (compartimentări interioare)

Costul final se stabilește pe baza Proiectului și depinde de complexitatea acestuia, Varianta de Construcție aleasă, de suprafața construită desfăşurată, cota de înălţime şi, după caz, terasa dorită.

Ca şi un calcul estimativ, se evaluează un cost/mp, în funcţie de Suprafața Construită desfășurată şi de Varianta de Construcție necesară. Acest calcul reprezintă un calcul estimativ, deoarece nu ţine cont de arhitectura specifică fiecărui Proiect în parte.

Pereții se împart în trei categorii de grosimi diferite:

      Varianta 1: Perete de 20 mm (tip panou) – De la 300 Euro/mp
      Varianta 2: Perete de 40 mm – De la 320 Euro/mp
      Varianta 3: Perete de 60 mm – De la 350 Euro/mp

Printr-o Analiză de Cost separată, aceste Variante se mai pot realiza aplicând Izolație ignifugă pe suprafața exterioară sau pe suprafața interioară a Pereților, doar pe una dintre suprafețe, și finisaj la alegere.

Varianta de Construcție necesară a pereților se stabilește în funcție de complexitatea Proiectului și de tipul de folosință a construcției.

După caz, dacă este necesară Autorizaţie de Construire (în funcţie de legile Administraţiei Publice Locale), Proiectul implică un cost separat față de construcție. Arhitectul este cel care realizează Proiectul. Se lucrează și cu arhitectul clientului. De asemenea, putem informa cu arhitecți și, după caz, designeri de interior, colaboratori.

Cost estimativ pentru posibilă Terasă:

250 Euro/mp suprafață construită desfășurată – pentru Terasă acoperită, în extensia construcției, culoare total natur, variantă medie de complexitate, cu tratament de exterior, fără dușumea exterioară.